MEHNAT MIGRATSIYASI OQIMLARINI TA’MINLASHDA TASHQI IQTISODIYSALOHIYAT TUSHUNCHASI VA UNING IJTIMOIY-IQTISODIY AHAMIYATI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada mehnat migratsiyasi oqimlarini ta’minlashda tashqi iqtisodiysalohiyat tushunchasi va uning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, mehnat migratsiyasioqimlarini ta’minlashda tashqi iqtisodiy salohiyatning zarurligini asoslash yuzasidan xulosa keltirilgan.
Keywords: Mintaqa; migratsiya; mehnat migratsiyasi