KAMBAG‘ALLIKNI QISQARTIRISH TURLARI VA ULARNI AMALGAOSHIRISHNING ASOSIY TAMOYILLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada kambag‘allikni qisqartirish turlari va uning asosiy ustuvorxususiyatlari va ularni amalga oshirishning asosiy tamoyillari yoritilgan. Shuningdek, kambag‘allikniqisqartirish turlari va ularni amalga oshirishning asosiy tamoyillarini tadqiq qilish yuzasidan xulosa vatakliflar bayon etilgan.
Keywords: Kambag‘allik; daromad; kambag‘allikni qisqartirish