ZAMONAVIY IQTISODIY SHAROITLARDA RAQAMLI MARKETINGNIRIVOJLANISH TENDENSIYALARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy iqtisodiy sharoitlarda raqamli marketingni rivojlanishtendensiyalari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy iqtisodiy sharoitlarda raqamli marketingni rivojlanishtendensiyalarini tadqiq qilish yuzasidan xulosalar keltirilgan.
Keywords: Marketing; raqamli marketing; tendensiya