MINTAQA IQTISODIYOTINI BARQAROR RIVOJLANTIRISHDA TRANSPORTINFRATUZILMASINI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada mintaqa iqtisodiyotini barqaror rivojlantirishda transportinfratuzilmasini takomillashtirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, mintaqa iqtisodiyotida transportinfratuzilmasini takomillashtirish yuzasidan xulosa va takliflar berilgan.
Keywords: Mintaqa; mintaqa iqtisodiyoti; transport