1-GIDROKSI-2-NAFTOIK KISLOTASI BILAN Cd(II) ASOSLI 2D KOORDINATION POLIMERINING SINTEZI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu ishda 4-gidroksi-1-naftoy kislotasi (HNA) asosidagi yangi Cd(II) koordinatsion polimeri (HNA-CP) sintez qilindi va uning tuzilishi monokristalli rentgen difraksiyasi bilan tavsiflandi. Kristallografik tahlil shuni ko'rsatdiki, Cd(II) ionlari alohida koordinatsion muhitga ega va kengaytirilgan ikki o'lchovli polimer ramkaga birlashtirilgan.
Keywords: Rentgen; 2D koordinatsion polimer; 4-gidroksi-1-naftoy kislotasi (HNA)