KO‘CHAT QALINLIGI VA SOJEAN QO‘LLASHNING INGICHKA TOLALI G‘O‘ZANING SHONALASH DAVRIDA QURUQ MASSA TO‘PLASHIGA TA’SIRI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning janubiy mintaqasi Surxondaryo viloyatituproq-iqlim sharoitida ingichka tolali g‘o‘zani tomchilatib sug‘orish va qo‘shqator usulidaparvarishlashda turli ko‘chat qalinliklari va sojean qo‘llashning g‘o‘zaning shonalash davrida o‘simlikquruq massasi to‘planishiga ta’siri o‘rganilgan
Keywords: Ingichka tolali Termiz-202 g‘o‘za navi; quruq massa; shonalash davri