HUQUQIY SIYOSATNI SHAKLLANTIRISHDA ILMIY-TAHLILIY TADQIQOTLARDAN FOYDALANISHNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada huquqiy siyosatni shakllantirish jarayonida ilmiy-tahliliytadqiqotlardan foydalanishning nazariy asoslari va zamonaviy tendensiyalari va huquqiy siyosatniishlab chiqishda dalillarga asoslangan yondashuv, raqamli tahlil vositalari, komparativ-huquqiymetodlar, prognozlash texnologiyalari hamda ijtimoiy tadqiqot natijalaridan foydalanishningahamiyati ochib beriladi
Keywords: huquqiy siyosat; ilmiy-tahliliy tadqiqot; dalillarga asoslangan siyosat