ILMIY-HUQUQIY EKSPERTIZA INSTITUTINING NORVATIV- HUQUQIY HUJJATLAR SIFATINI OSHIRISHDAGI ROLI VA MUOMMOLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada Ilmiy-huquqiy ekspertiza institutining normativ-huquqiyhujjatlar sifatini oshirishdagi o‘rni, ahamiyati va amaliy faoliyati tahlil qilinadi. Shuningdek,ekspertiza institutining huquqiy asoslari,hamda normativ-huquqiy hujjatlar loyihalarida yuzagakelayotgan kolliziyalar, takroriy normalar va huquqiy bo‘shliqlarni bartaraf etishdagi funksiyalaritahlil etiladi
Keywords: ilmiy-huquqiy ekspertiza; normativ-huquqiy hujjat; huquqiy kolliziya