LOBAR RUSTAMOVA HIKOYACHILIGIDA AYOL OBRAZI TALQINI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada Lobar Rustamova hikoyalarida ayol taqdiri, uning ruhiaytinihikoyalardagi aks ettirlishi oʻrganilgan. Shuningdek, adabiyotshunoslikda ayol ruhiyatinini, uningtaqdirini tadqiq etish badiiy adabiyotning bosh xususiyatlaridan biri ekanligi tadqiq etilgan
Keywords: Rivojlanish bosqichlari; hikoya; ayol