SOTSIOPRAGMATIKANING JAHON VA O‘ZBEK TILSHUNOSLIGIDA O‘RGANILISHI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada sotsiopragmatikaning kelib chiqish tarixi, shakllanish bosqichlari,muloqot va inson nutqining ijtimoiy omillar asosida o‘rganilishi va sotsiopragmatik tadqiqotlar tahlilqilingan.
Keywords: antroposentrik tilshunoslik; sotsioprgamatika; pragmatika