AYOLLAR TOMONIDAN SODIR ETILGAN JINOYATLARNI TERGOV QILISHDA REJALASHTIRISH HAMDA VERSIYALAR TUZISH (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada ayollar tomonidan sodir etilgan jinoyatlarni tergov qilishdarejalashtirish va versiyalar tuzishning o‘ziga xos xususiyatlarini aniqlash hamda kriminalistikamaliyotni yanada takomillashtirish yoritib berilgan.
Keywords: ayollar jinoyatchiligi; tergov rejalashtirish; kriminalistik versiyalar