TA’LIM TARIXIDA FANLARARO BOG‘LANISHNING RO‘LI VA O‘RNI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada tabiiy aniq fan yo‘nalishi talabalariga fizika, kimyo va biologiya fanlarining o‘zaro bog‘lanishi asosida tizimlashtirilgan, yahlit bilimlar berishning pedagogik asoslari mavzusidagi ilmiy tadqiqot ishlarini bajarishni maqsad qilib, ushbu maqola tadqiqot ishlarimiz mavzusi boyicha adabiyotlarni tahlil qilish natijalari hisoblanib, ta’lim tarihida fanlararo o‘zarobog‘lanishning ro‘li va o‘rniga bagishlangan.
Keywords: ta`lim; fanlararo bog`lanishlar; integrallashuv