QISHLOQ XO‘JALIK FANLARINI O‘QITISHDA INNOVATSION TEXNIKA VA TEXNOLOGIYALARNI QOʻLLASHNING O‘RNI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushby maqola ta’limda innovatsiontexnologiyalarining qoʻllanilishini anglashga yordam beradi
Keywords: Ta`lim; inovatsiyon texnika; texnologiyalar