RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA ZAMONAVIY O‘QITISH METODLARINING SAMARADORLIGI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada raqamli ta’lim muhitida zamonaviy o‘qitish metodlariningsamaradorligi tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar, interaktiv dars usullari hamda innovatsionpedagogik yondashuvlarning ta’lim sifatiga ta’siri o‘rganiladi. Tadqiqot jarayonida o‘qituvchilar vatalabalar o‘rtasida so‘rovnomalar o‘tkazilib, natijalar statistik usullar yordamida tahlil qilindi.Tadqiqot natijalari asosida raqamli ta’lim jarayonini yanada samarali tashkil etish bo‘yicha tavsiyalarishlab chiqildi
Keywords: Raqamli ta’lim; zamonaviy metodlar; pedagogik innovatsiyalar