YOSH VOLEYBOLCHILARNI TAYYORLASHDA XARAKATLI O`YINLARNING AHAMIYATI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada yosh voleybolchilarni jismoniy tayyorgarligini oshirishda vaularni har tamonlama etuk qilib tarbiyalashda xarakatli o`yinlarning ahamiyatiga alohida e’tiborqaratilgan
Keywords: jismoniy tarbiya; jismoniy mashqlar; sport