YOSH VOLEYBOLCHILARNING TEZKORLIK SIFATINI TARBIYALASHNI O‘ZIGA XOS TAMONLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
mazkur maqolada yosh voleybolchilarni tezkorlik sifatini tarbiyalash yo‘llari,o‘ziga xos tamonlari va uning ahamiyati to‘grisidagi ma’lumotlar batafsil yoritib berilgan
Keywords: jismoniy tarbiya; sport; sog‘lom