ZAMONAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDAGI O‘RNIZAMONAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDAGI O‘RNI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim texnologiyalarining ta’lim sifati vasamaradorligini oshirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Xususan, raqamli platformalar, interaktiv metodlarhamda masofaviy ta’lim imkoniyatlari orqali o‘quv jarayonini individuallashtirish, talabalarningmustaqil fikrlashini rivojlantirish va nazorat tizimini takomillashtirish masalalari yoritiladi.Shuningdek, innovatsion yondashuvlarning pedagogik jarayonga ta’siri va ularning amaliy ahamiyatiasoslab beriladi.
Keywords: zamonaviy ta’lim texnologiyalari; ta’lim sifati; innovatsion yondashuv