TA’LIM SAMARADORLIGIDA INNOVATSIYON YONDASHUVNING AHAMIYATI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqola  texnika oliy ta’lim tаlаbаlаrini mutaxassislikfanlarini mustаqil o‘rgаnishi, izlаnishi, muаmmolаrni mustаqil yechа olishlаri uchun аmаliy kаsbiyfаoliyatlаrigа yo‘nаltirilgаn innivatsiyon yondashuv asosida fаol metodlаrni qo‘llаshga yaxshi sаmаrаberаdi.
Keywords: STEAM; STEAM metodi; STEAM komponentlari