O‘QUVCHILARDA BADIIY ASAR NAMUNALARI ORQALI MILLIY VA UMUM MADANIY KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISH METOD VA USULLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida zamonaviy yondashuvlar asosida o‘quvchilargamilliy va umummadaniy kompetensiyalarni singdirish, badiiy asarlar orqali milliy Qadriyatlar hamdamilliy tafakkurni shakllantirish metod va usullari haqida so‘z boradi.
Keywords: Adabiy tafakkur; ta’lim; zamonaviy metodlar