SPORT GIMNASTIKASIDA KO‘P YILLIK TAYYORGARLIK KONSEPSIYASI VA TAMOYILLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada yuqori malakali gimnastlarni tayyorlashning ko‘p yillikkonsepsiyasi tashkiliy, dasturiy-metodik asoslar va jarayonning moddiy-texnik ta’minotining birligihamda maxsus vosita va metodlardan tizimli hamda kompleks foydalanish, shuningdek pedagogik vatibbiy-biologik nazorat qilishda nazariy hamda amaliy tavssiyalar berilgan
Keywords: jismoniy rivojlanish; bosqichli, joriy; istiqbollilik tamoyili