HUQUQIY ISLOHOTLARDA AKADEMIK TADQIQOTLAR SAMARADORLIGINI OSHIRISH VA ULARNI AMALIYOTGA JORIY ETISH YO‘LLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada huquqiy islohotlar jarayonida akademik tadqiqotlarning o‘rni,ularning samaradorligini oshirish omillari hamda ilmiy natijalarni amaliyotga joriy etish yo‘llari tahlilqilinadi.
Keywords: huquqiy islohotlar; akademik tadqiqotlar; ilmiy natijalar