DAVLAT BOSHQARUVI SOHASIDA ILMIY-HUQUQIY TAVSIYALARNI AMALIYOTGA JORIY ETISHDAGI INSTITUTSIONAL MUAMMOLAR (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada davlat boshqaruvi tizimida ishlab chiqilayotgan ilmiy-huquqiytavsiyalarni amaliyotga joriy etish jarayonida yuzaga kelayotgan institutsional muammolar yuridiktahlil qilinadi
Keywords: davlat boshqaruvi; ilmiy-huquqiy tavsiyalar; institutsional islohotlar