ILMIY TADQIQOT NATIJALARINI TIJORATLASHTIRISH VA INNOVATSION FAOLIYAT NI AMALGA OSHIRISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada ilmiy tadqiqot natijalarini tijoratlashtirishning nazariyasoslari, innovatsion faoliyatning zamonaviy shakllari (startaplar, texnologiyalar transferi, ilmiyishlanmalarni ishlab chiqarishga joriy etish), mavjud tizimli muammolar hamda ularni bartaraf etishgaqaratilgan aniq taklif va еchimlar kompleks yondashuv asosida tahlil qilinadi
Keywords: ijoratlashtirish; innovatsiya; startap