TABIATSHUNOSLIK MUZEYLARI FONDLARINI RAQAMLASHTIRISH: MUAMMOLARVA ISTIQBOLLAR (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada muzey kolleksiyalari va ashyolarni milliy muzey fondiningelektron katalogiga kiritish masalalari, raqamlashtirishning afzalliklari haqida ma’lumotlar berilgan.Bulardan tashqari fondlarni raqamlashtirishga oid muammo va istiqbolli rejalar haqida bir nechtatakliflar kiritilgan.
Keywords: Muzey fondi; raqamlashtirish; electron katalog