(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida talabalarda yuzaga keladigan stress holatlari, ularning kelib chiqish sabablari va talabalar psixikasiga salbiy ta’siri tahlili qilinadi. Shuningdek, maqolada talabalarning psixologik barqarorligini oshirish, hissiy zo’riqishlarni boshqarish hamda o’quv samaradorligini pasaytirmaslikka qaratilgan samarali usullar va tavsiyalar bayon etilgan