(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada raqamli jamiyat inson hayotining barcha jabhasida, axloq va qadriyatlar tizimida tub oʻzgarishlarga sabab boʻlayotgani asoslangan.. Texnologiyalarning jadal rivojlanishi va internetning keng tarqalishi tufayli insonlar oʻrtasida muloqot, ijtimoiy aloqalar va axloqiy meʼyorlar qayta shakllanib borayotgani izohlangan. Raqamli muhitda farzand tarbiyasi: psixologik va axloqiy yondashuvlar haqida so`z yuritilgan.