(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada stressli vaziyatlarda oilaviy qo‘llabquvvatlashning shaxs psixologik barqarorligiga ta’siri tahlil qilinadi. Oiladagi emotsional yaqinlik, ishonch va o‘zaro yordamning stressni yengib o‘tish jarayonidagi roli ilmiy jihatdan asoslab beriladi. Shuningdek, stressni kamaytirishda ijobiy oilaviy muhit va sog‘lom muloqotning ahamiyati yoritiladi.