(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik muloqotning o‘ziga xos jihatlariga e’tibor qaratiladi. Shuningdek, shaxslararo muloqotning boshqa shakllariga nisbatan pedagogning o‘quvchilar bilan muloqoti va hamkorligining o‘ziga xosligi, uning o‘quvchilar rivojlanishiga ko‘rsatadigan ta’siri o‘rganilgan