(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan bolalarga inklyuziv ta’lim berishning maqsad va vazifalari, alohida ehtiyojga ega bolalarni jamiyatga integratsiya qilish hamda bu boradagi muammolar, ularga yechimlar batafsil ko’rib chiqiladi. Boshlang’ich ta’limda pedagoglarni inklyuziv ta’limga targ’ib qilish.