(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu tezisda maktabgacha yoshdagi bolalarda xavotirlanishning psixologik sabab va oqibatlari, shuningdek, ularni kamaytirishning samarali vositalari tahlil qilinadi. Tezisda musiqa terapiyasi orqali bolalarning emotsional barqarorligini oshirish usullari, ritmik va ijodiy faoliyatning psixokorreksion ta’siri, shuningdek, oilaviy muhitning bolalar ruhiyatiga ta’siri batafsil o‘rganilgan.