(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning psixik rivojlanish qonuniyatlari, yetakchi faoliyat turi bo‘lgan o‘yinning shaxs shakllanishidagi o‘rni hamda kognitiv jarayonlarning o‘ziga xosligi ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan va amaliy tavsiyalar berilgan