(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Insoniyat ming yillar davomida koinot sirlarini o‘rganishga intilib keldi, biroq eng katta va hali ochilmagan sir hamon o‘zimizning ichimizda – ruhiyatimizda qolmoqda. Nega biz ba’zi narsalardan asossiz qo‘rqamiz? Nima uchun ba’zi xotiralar o‘chib ketadi-yu, ba’zilari umrbod muhrlanadi? Bu savollarga javob topish uchun inson psixikasi va ongi o‘rtasidagi nozik chegarani tushunib olishimiz kerak