(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada harbiy oilalarda ayollar shaxsining yangi ijtimoiy-muhitga moslashish jarayoni psixologik jihatlari yoritilgan. Ayollarning moslashuviga ta’sir etuvchi asosiy omillar, jumladan, stress va xavotirni boshqarish strategiyalari, ijtimoiy qo‘llab-quvvatlash tizimlarining ro‘li va maxsus psixologik dasturlar samaradorligi batafsil tahlil qilingan.