(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada o’smirlar psixologiyasida axborot hurujiga qarshi immunitet hosil qilishning ahamiyati yoritilgan. O’smirlar hayotiga kirib kelgan tele, audio, multimedia mahsulotlari va internetdagi vositalar bolalar va yoshlarning psixik va psixoemotsional holatiga bosim o’tkazishini va ularni zimdan boshqarishi asoslab berilgan. Bunday vaziyatlarda oilaning o’rni va vazifalari tahlil qilingan.