(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada axborot hurujiga qarshi maʼnaviy axloqiy immunitet hosil qilishda oila psixologiyasining ro’li,gender streotiplari va ularning farzand tarbiyasiga va ijtimoiy ong taʼsiri to’g’risida ma’lumotlar beriladi