(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu tezis maktabgacha bolalarda manaviy-psixologik barqarorlikni, musiqa terapiyasi vositasida rivojlantirish haqida so‘z yuritiladi.Tezisda musiqa terapiyasi haqida va uning maktabgacha yoshdagi bolalarning psixologiyasiga tasiri haqida o‘z fikrlarimizni yurutamiz. Tezisda oila muhiti va ijtimoiy ong bola ruhiyatiga tasiri tahlil qilinib, musiqiy metodalar orqali hissiy barqarorlikni taminlash yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek maktabgacha yoshdagi bolaningichki dunyosi boyitish manviyatini shakllantirishda milliy jahon musiqasining pedagogikpsixologik imkoniyatlari hamda ota-onalarning bu jarayondagi ishtiroki masalalari bayon etiladi