(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada nutqida kamchiligi bor bolalarning psixik xususiyatlari:diqqati,idroki,xotirasi, tafakkuri,nutqiy rivojlanishi,birlamchi,ikkilamchi nuqsonlar,nutqiy rivojlanish,korreksiya,kompensatsiya ishlari haqida ma’lumot beriladi.