(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada yoshlarning axborot hurujlariga qarshi immunitetni shakllantirishda oilaning ta’siri haqida so’z yuritiladi. Yoshlar kelajak davomchilari, ularga ma’naviy- marifiy va axloqiy bilimlarni berish barchamizning burchimiz. Ammo eng asosiy vazifa yoshlarning ota-onalarining zimmasiga yuklanadi. Axborot huruhlariga qarshi ma’naviy immunitetini shakllanishida oila asosiy “QALQON “ bo’lib, ota- ona farzandlarida milliy qadryatlar, sog’lom dunyo qarash va tanqidiy fikrlashni yoshligidanoq tushuntirishi zarurdir.