(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim bosqichida chet tilini o‘qitishning pedagogik va psixologik yondashuvlari tahlil qilinadi. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining yosh xususiyatlari, psixologik rivojlanish darajasi hamda ularning til o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini oshirish usullari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, chet tilini o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalar, kommunikativ metodlar, o‘yin orqali o‘qitish usullari va motivatsiyani shakllantirishning ahamiyati yoritiladi..