(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada globallashuv jarayonida yoshlar ongiga salbiy ta’sir ko‘rsatishi mumkin bo‘lgan axborot hurujlari hamda ularga qarshi ma’naviy immunitetni shakllantirish masalalari tahlil qilingan. Ayniqsa, oilaning tarbiyaviy imkoniyatlari, ota-onaning mas’uliyati hamda milliy qadriyatlarning yoshlar dunyoqarashini shakllantirishdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, yoshlarni zararli axborotlardan himoya qilishda oilaviy muhitning muhim ahamiyati ilmiy jihatdan asoslab berilgan.