(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada bugungi zamonaviy texnologiyalar shiddat bilan rivojlanib borgan davrda oilada sog’lom tarbiya muhitini yaratish, oilaviy tarbiya jarayonida ayollarning tutgan o’rni tahlil qilinadi. Shuningdek ayollaning tarbiyaviy funksiyasini samarali amalga oshirish, oila va ta’lim muassasalari hamkorligini tashkil etish, milliy va umuminsoniy qaadriyatlarga asoslangan tarbiya masalalari tahlil qilinadi.