(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim muassasalarida personalni motivatsiyalash mazmuni yoritilgan. Ta’lim muassasalarida personalni motivatsiyalash tizimi o‘zining ko‘p qirraliligi, ijtimoiy yo‘naltirilganligi va faoliyat natijalarining uzoq muddatli xususiyatga ega ekanligi bilan boshqa sohalardan farq qiladi. Mazkur tizimni samarali tashkil etishda personal tarkibining turli toifalardan iborat ekanligini inobatga olish muhim ahamiyat kasb etadi