(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada Axborot huruji davrida jamiyatda ijtimoiy me’yor tushunchasining tushunilishi, o‘smirlardagi xulq atvor buzilishlari haqida fikr yuritilgan. Globallashuv jarayonidagi salbiy oqitatlardan biri hisoblangan kvadrobika va teriantropiya va uni oldini olish chora tadbirlari haqida fikrlar yoritilgan.