(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlarning psixologik moslashuvida emotsional intellektning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Emotsional intellektning o‘smirlarning ruhiy barqarorligi, ijtimoiy munosabatlari hamda stressli vaziyatlarga moslashuvidagi roli tahlil qilingan.