(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada milliy tarbiya tushunchasining mazmun-mohiyati uning pedagogik jarayonidagi oʻrni va ahamiyati ochib beriladi.Milliy tarbiya orqali taʼlim oluvchi yoshlarda milliy ong manaviy masalalari tahlil qilingan.Shu bilan birga taʼlim tarbiya jarayonida Milliy tarbiyaning tizimliligi va ahamiyati ilmiy manbalar asosida tahlil qilinib berilgan .