(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada kasbiy pedagogik eruditsiya tushunchasining nazariy mohiyati, uning tarkibiy komponentlari hamda talabalar kasbiy tayyorgarligini rivojlantirishdagi integrativ-pedagogik ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, pedagogik eruditsiyani shakllantirishning samarali shart-sharoitlari asoslab beriladi.