(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada malakali pedagoglarga qo‘yiladigan zamonaviy talablar, ularning kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish va rivojlantirish yo‘llari, shuningdek, bu talablarning amaliyotda qanday ijro etilishi yoritilgan. Shuningdek, pedagogik faoliyat samaradorligini oshirishda innovatsion yondashuvlar, davlat siyosati va ta’lim tizimining roli tahlil qilingan.