(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada raqamli ta’lim muhitida o‘quvchi motivatsiyasini oshirishning asosiy mexanizmlari va pedagogik yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda gamifikatsiya, adaptiv o‘qitish tizimlari, interaktiv kontent va ijtimoiy hamkorlik usullarining motivatsiyaga ta’siri ko‘rib chiqilgan. Maqola o‘qituvchilar va ta’lim muassasalari uchun amaliy tavsiyalar bilan yakunlanadi.