(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada jamoaviy munosabatlarda liderlik sifatlarini shakllantirishning mazmuni haqida ma’lumotlar keltirilgan. Jamoa a’zolari o’rtasida o’zaro ishonch, muloqot madaniyati va hamkorlikning liderlik fazilatlarini shakllantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, shaxslararo munosabatlar tizimi haqida ham fikr yuritilgan.