(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
maqolada masofaviy ta’limning mohiyati, didaktik asoslari, pedagogik tamoyillari, interaktivlik, individuallashtirish, differensiallash, mustaqil ta’lim, refleksiya va nazorat kabi imkoniyatlari yoritiladi. Shuningdek, masofaviy ta’limni tashkil etishda elektron platformalar, raqamli resurslar, videodarslar, forumlar, test tizimlari va virtual hamkorlik vositalarining o‘rni izohlanadi.